бързи кредитиАко не бяха измамниците в областта на бързите кредити, то вероятно всеки би се възползвал от тях. Все пак телевизията постоянно наплашва хората с измамници и злоупотреби с лични данни. За всеки интелигентен човек е смешно да му се обясняват от некомпетентни журналисти процедури, които са в сферата на научната фантастика и няма да минат пред нито един съд… и все пак много хора вярват на видяното.

Най-добрата препоръка за всеки е да се прочете малко повече информация преди да кандидатстваме за бърз заем. Никога, никога, повтаряме никога не пропускайте да се запознаете в детайли с конкретните общи или специфични условия при отпускането на пари на заем, било то банка или кредитна компания.

Ако подходите мъдро и се информирате за рисковете, пред които сте изправени, то със сигурност ще сте напред в начина си на мислене и ще имате възможност да реагирате адекватно при почти всякакви обстоятелства. Няма сериозна кредитна компания, която да желае да бъде дискредитирана по публичен начин т.е. чрез телевизия, печатни или електронни медии. Това често коства много повече пропуснати ползи на една кредитна организация и все пак е добре дошло за потребителите на бързи кредити.

Никога не кандидатствайте за пари на заем пред организация, чиито лиценз от БНБ за подобна дейност не сте видели и проверили. Съществуват хора, които ще ви накарат да изпратите sms-и, такси или друг вид плащания уж, за да ускорят процедурата. Истината обаче е, че тези хора нямат никакво намерение да ви предоставят пари на заем и е много вероятно да направят всичко възможно, за да ви вземат колкото се може повече пари. Те често отговарят на питанията отрицателно, за да запазят своята автентичност и да не провокират обаждане в полицията, от където лесно биха могли да бъдат разкрити и изправени пред съда, за да получат това, което в действителност заслужават за своите действия.

Опасности при кандидатстване за бързи кредити