Точно когато най-малко очакваме, се случват непредвидими разходи, за които нямаме заделени средства. Тогава изниква въпроса – откъде да намерим спешно пари на заем?

Можем да се обърнем за бърз кредит към банка или небанкова финансова компания като например тази. Предлаганите от тях бързи кредити са едно добро решение, когато не желаем да безпокоим близки и роднини със своите проблеми и да търсим заем от тях.

В повечето случаи, бързите кредити се отпускат само срещу лична карта, без да е нужно да се доказва доход или да се търсят поръчители. Опростените процедури по кандидатстване и по отпускането на паричния бърз заем, улесняват кредитоискателя и пестят време. След подадена заявка за бърз кредит, времето за одобрение е до 1 час.

Най-често отпусканите суми са от 100 до 2000 лева, а срока за погасяването им е от 2 месеца до 3 години. Като са разпределени на равни месечни вноски, включващи главница, лихва и такси, за да не утежняват вашия семеен бюджет.

Когато става въпрос за малки суми пари на заем, може да кандидатствате и за онлайн бърз кредит. Там процедурата е още по-опростена – след като сте избрали компанията, на която да се доверите, трябва само да попълните онлайн формата за кандидатстване. В рамките на един час ви се обаждат служители на компанията за отговор, който често е положителен. Подобно на бързите кредити в офис на кредитна компания не е необходимо да търсим поръчители и обезпечение, за да получим паричния заем. Този кредит е създаден, за да пести време и средства. Не е нужно специално да напускате работа или дома си, за да отидете до офис, за да подадете молба за бърз заем.

В кандидатстването за бърз кредит, няма нищо страшно. Условията са написани кратко и ясно, и са споменати опростените процедури на съответната компания. Всеки човек преди да тегли бърз кредит е хубаво да се запознае добре с условията на договора, да е наясно с възможностите си и дали ще успее да погаси своя заем в определеният за това срок.

 

Спешна нужда от пари на заем. Ами сега?
Отбелязана с: